Välkomna till denna sidan om Japan! Vi erbjuder en komplett turistguide på nätet för alla som planerar att åka till detta fantastiska land. I Japan bjuds du på fantastisk kultur, underbar mat och mycket mer. Här hos oss kan du hitta tips på platser du borde besöka när du befinner dig i Japan och du kan på så sätt planera din resa i förväg.

Körsbärsblommor

Om du planerar att åka till Japan till våren kan det vara en idé att kolla upp när körsbärsträden står i blom. Detta färgar Japan rosa och det är otroligt vackert. Om du har en chans att uppleva det så ta den. Här på vår sida hittar du prognos för körsbärsblomningen så att du kan planera ditt besök på bästa sätt ifall du vill se blomningen.

Vad kan du hitta på i Japan?

Det finns gott om ställen att besöka när du befinner dig i Japan. Hos oss hittar du artiklar om de bästa museerna som finns i Japan så att du kan få kulturella upplevelser under ditt besök. Vi har också artiklar om vilka hotell som är bäst att bo på, så att du kan vara utvilad varje dag och orka med alla nya äventyr som landet har att erbjuda.

Vi erbjuder också artiklar om vilka städer som borde besökas när du befinner dig i Japan, det finns mycket mer än bara huvudstaden Tokyo att se. När du är på semester i landet behöver du givetvis äta också och det kan du också läsa om här. Vi listar landets bästa restauranger så att du kan få en fantastisk gastronomisk upplevelse under ditt Japanbesök. Kolla vidare på sidan och planera en underbar resa!