De bästa hotellen i Japan

Categories Uncategorized

De bästa hotellen i Japan hittar du oftast i och kring landets största städer; Tokyo, Kyoto och Osaka. Eftersom det är hit de flesta affärsresenärerna och turisterna åker är det självklart här man satsar allra mest på lyxiga hotell. I den här artikeln tittar vi på några av de bästa hotellen i Tokyo, Kyoto och Osaka. Kanske är det någon av dessa din nästa resa går till?

Lyxhotell i Tokyo

The Ritz-Carlton i Tokyo, beläget i stadens högsta byggnad The midtown tower, är ett femstjärnigt lyxhotell. Roppongi shopping center ligger precis utanför om du skulle tröttna på det lyxiga rummet med alla tänkbara bekvämligheter. Ett annat lyxigt och något mer modernt och minimalistiskt hotell i Tokyo är Aman. Detta hotell är lika lugnt som det är elegant och spänner över de sex översta våningarna i en 38-våningar hög skyskrapa i affärsdistriktet Otemachi.

De bästa hotellen i Japan

Lyxiga hotell i Osaka och Kyoto

Reser du till Osaka så är St. Regis ett bekvämt och elegant alternativ att bo på i centrum. Med stora, välutrustade rum i lugnande färger och fin utsikt över staden är det ett hotell att trivas på. De stora badrummen erbjuder avkoppling i slutet av en hektisk dag med sightseeing eller shopping, och restaurangerna på hotellet som är i europeisk stil är av hög kvalité.

I Kyoto rekommenderar vi Four Seasons Kyoto som kommer att imponera direkt vid ankomsten med sina underbart lugnande interiörer, sensationella trädgårdar och ett fantastiskt spa som i sig är värt en vistelse här. För bästa dealen på Four Season Kyoto gå till rabatthem.se som har bästa rabttkoder för hotell. För den som vill sova enklare kanske ett så kallat ”ryokan”, ett traditionellt japanskt boende, kan vara ett alternativ. I Kyoto kan du bo i prins Higashifushimis villa, Yoshida-Sanso ryokan. Prinsen var farbror till den nuvarande japanska kejsaren Akihito. För att hitta bästa dealen besök